موسسین شرکت تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی توژی شیراز با پشتوانه
بیش از 15 سال تجربه در تولید و توزیع محصولات غذایی، طراحی و احداث
این مجتمع تولید را بر اساس قوانین و موازین بهداشتی در سال 1376 به پایان
رسانده و با بهره گیری از کارشناسان و متخصصین صنایع غذایی تولید وتوزیع
انواع سوسیس و کالباس، انواع برگر و کباب و بسته بندی انواع گوشتهای قرمز و
سفید را تحت نظارت مستمر سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، اداره نظارت و
کنترل بر مواد غذایی وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی کشور آغاز نموده است
واحد کنترل کیفیت شرکت با بهره مندی از آزمایشگاه های شیمیایی و میکروبی
پیوسته محصولات تولیدی را کنترل نموده و شرکت را جهت عرضه بیش از 50 نوع
محصولات با کیفیت یاری می نمایند
|